Film: De Ondergrondse vergeet niet en De Schakel

CC De Wis Loosbroek

De films 'De Ondergrondse vergeet niet' en 'De Schakel' gaan, na het behalen van het enorme succes met de première, nu verschillende plaatsen langs om het publiek te laten meegenieten van deze prachtige beelden.

Regio Filmproducties heeft er bijna twee jaar overgedaan om twee schitterde films neer te zetten. De films zijn opgenomen in de regio met mensen uit de regio die hun verhalen vertellen.

"De Ondergrondse vergeet niet" is een film die zich afspeelt aan het einde van de oorlog en de jaren zestig. Een spannend verhaal over de strijd tussen een corrupte politie commissaris en de verzetsgroep ter plaatsen.

"De Schakel" is een documentaire waarin de mensen uit de regio hun ervaringen uit de oorlog delen. Ontroerende verhalen waar de mensen tot op de dag van vandaag nog mee moeten leven maar ook spannende  en soms komische verhalen over wat ze in de oorlog meemaakte.

Beide films worden op 1 avond vertoond met uiteraard een pauze om kennis te maken met de spelers uit de film en mensen achter de verhalen van de documentaire.

In CC de Wis zijn 2 voorstellingen: 14.30 & 20.00 uur.

Voor alle films zijn kaartjes verkrijgbaar via info@regiofilmproducties.nl of op het adres van de voorstelling zelf.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl