Eetpunt HDL

CC Servaes Heeswijk-Dinther

Sociaal Eetpunt in Cultureel Centrum Servaes: samen eten, gezond en gezellig.

Inwoners van Heeswijk/Dinther/Loosbroek worden in de gelegenheid gesteld om een keer per week in een gezellige omgeving een gezamenlijk maaltijd te gebruiken in CC Servaes, waarbij ontmoeten en contact centraal staan: gezellig samen met anderen aan tafel eten. Op donderdagmiddag om 17.00 uur wordt in de barzaal van Servaes een gezonde 3-gangen maaltijd geserveerd, die bereid is door de keuken van Laverhof. Het menu bestaat uit soep, aardappels/puree/rijst, vlees of vis en twee soorten groenten met aansluitend een toetje.

Je kunt telefonisch aanmelden bij de coördinator van het eetpunt, Tonny van der Ven op 06-20216398 of via de mail: eetpunthdl@ccservaes.nl. Aanmelding graag een week van tevoren. Voor aanvullende informatie kun je ook met bovenstaand telefoonnummer contact opnemen. De kosten zijn €9,50 te voldoen na de maaltijd.

De gemeente Bernheze vindt het belangrijk dat je gezond eet en ook dat je bij een eetpunt gaat eten. Omdat de prijs voor mensen met een laag inkomen een probleem kan zijn, heeft de gemeente een regeling waarbij het mogelijk is om een tegemoetkoming te krijgen voor de maaltijdprijs. Mocht je hierover meer informatie willen of wil je weten of je in aanmerking komt, neem dan contact op met mevr. Carmen van den Boom van Ons Welzijn. Telefoonnummer: 088-3742525 of via mail: carmen.vandenboom@ons-welzijn.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl