Beachvolley baltoernooi Nistelrode

NISTELRODE- Zondag 24 juni is het weer zover! Het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi vindt dan plaats op het Raadhuisplein in Nistelrode. Het belooft een leuke sportieve en gezellige dag te worden. Dit jaar iets later dan voorgaande jaren, in de hoop op een mooie zonnige dag perfect om te beachen.

Geen ervaring? Geen probleem! Tijdens het toernooi zijn er 3 klassen: beginners, gemiddeld en gevorderd. Voor een team zijn minimaal 4 personen nodig. Zin in een sportieve maar ook gezellige dag met een drankje op het terras en een muziekje op de achtergrond, schrijf je dan snel in!

Om de dag goed af te sluiten, is er weer een heerlijke en verdiende BBQ gepland na het toernooi.

Inschrijven
De inschrijvingen zijn reeds geopend en sluiten zondag 17 juni, inschrijven kan via de website www.vc-tornado.nl. Geef hierbij ook aan of jij en je teamgenoten mee willen genieten van de BBQ. Velen waren je al voor, dus wacht niet te lang en schrijf je in!

Meer informatie
Zie onderstaande links voor meer informatie over het toernooi of volg onze facebookpagina voor de laatste ins en outs. tornadobeachvolleybaltoernooi en www.volleybalclub-tornado.nl.

Samenwerking
Tornado Beach werkt dit jaar weer samen met een ander toernooi. Op de zaterdag 23 juni wordt al gebruik gemaakt van het zand, wat wordt gesponsord door Jos van der Heijden. Er wordt dan een 'Bernheze strand Jeu de Boules' toernooi georganiseerd. Voor meer informatie over dit toernooi kan contact opgenomen met: bernhezestrandjeudeboules@hotmail.com.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl