Judo examen bij Team Tanoshii / Conscius Sports

NISTELRODE - Afgelopen zondag, 23 november, werden er in de dojo van Team Tanoshii / Conscius Sports weer de half jaarlijkse examen gehouden.

Alle deelnemers hadden heel veel supporters mee genomen waardoor het ene gezellige middag werd. Als eerste mochten Thirza Dorenbos, Jay Burgerhout, Weronika Fijolek enNatalia Sitek de judo mat op om hun aangeleerd e technieken voor de Wit Gele Band te laten zien aan de examinatoren. Ze deden het heel erg goed en mochten dan ook van de trainers met trots hun nieuwe banden in ontvangst nemen.

Marco Kwaks was toen aan de beurt om samen met zijn partner een goed examen af te leggen voor de Gele band. Marco was best nerveus maar deed het heel goed en is nu trots de drager van de 5e Kyu. Mayson van Dijk en Stan van der Velden lieten hele goede technieken zien en kregen uit handen van de trainers de Oranje band.

Karin van Dijk en Kay Kootstra moesten examen afleggen voor de groene band , wat ze uitmuntend deden, zeker na Karin’s derde plek op het toernooi in Venray van afgelopen zaterdag. Bent Geppert en Kay Kootstra gingen samen op voor de groene blauwe band, wat zeker goed ging, de trainers konden zien dat ze regelmatig samen trainen, zodat ze goed op elkaar waren ingespeeld.

Marco van Kaathoven moest een examen afleggen voor de blauw bruine band, maar deed het zo goed dat de trainers besloten hem de bruine band ( 1e kyu ) te geven.

Triveth van Pinxteren, Wout van Grinsven en Chris van Bakel gingen niet geheel ontspannen het examen in omdat ze wisten dat er ook een kans bestond dat ze niet zouden slagen. De 3 musketiers deden het heel erg goed en mochten dan ook met trots de bruine band in ontvangst nemen.

Erik van Pinxteren fungeerde als val partner maar door een listige smoes deed hij tevens examen voor de blauw bruine band, die hij helemaal kapot in ontvangst mocht nemen.

Iedereen gefeliciteerd met jullie nieuwe banden, nu maar weer hard op weg naar de volgende mijlpaal in het Judo.

Wilt u ook meer weten van het Judo van Team Tanoshii / Conscius Sports, kom eens naar onze dojo bij Conscius Sports, Beekgraaf 58, 5388CV in Nistelrode. 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl