Sponsor, bedankt: Bloemengroothandel A. Lindhout & JO 19-1

NISTELRODE - De sportvereniging leeft natuurlijk van haar leden. Elk weekend spelen velen hun korfbal- of voetbalwedstrijd. Er zijn gelukkig vrijwilligers die er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt, maar ook financiële ondersteuning is nodig. Gelukkig zijn er in de omgeving van Nistelrode veel gulle sponsoren die hun steentje bijdragen in allerlei vormen, zoals bijvoorbeeld het sponsoren van een team. Bloemengroothandel A. Lindhout is zo’n onderneming die onze vereniging steunt: onlangs hebben zij JO 19-1 voorzien van nieuwe inloopshirts.

Familie Lindhout hoort bij de familie van Prinses Irene. Ze dragen niet alleen als vrijwilliger hun steentje bij, maar ook als sponsor zijn ze bijzonder actief. Deze keer hebben ze onze JO 19-1 voorzien van nieuwe inloopshirts.
Bloemengroothandel A. Lindhout is in 1968 opgericht door Arie Lindhout. Ze zijn een groothandel in bloemen, planten en overige aanverwante artikelen. Lindhout is een familie bedrijf waarbij persoonlijk contact een belangrijk kenmerk is.
Wij zijn ontzettend blij met deze voetbalfamilie en we hopen dat zij nog lang verbonden met ons zijn.


Wilt u ook graag iets betekenen voor de club? Dat horen we natuurlijk graag! In het geval van sponsoring kunt u hiervoor contact opnemen met de sponsorcommissie. Benieuwd op wat voor manieren u de vereniging financieel kunt ondersteunen? Kijk op onze site: www.rksvprinsesirene.nl/sponsoren

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl