Jeugdlotto 2019/2020: 'Door de jeugd voor de jeugd'

NISTELRODE - Afgelopen seizoen is de jeugdlotto anders gestart en anders verlopen dan voorgaande jaren. We hebben de periode voor verkoop van de loten verplaatst en uitgebreid en tevens hebben we het mogelijk gemaakt om online lottoformulieren te downloaden en deze middels een tikkie te betalen. Dit alles is gedaan om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken en een kans te geven om mee te doen met de jeugdlotto.

We hebben ook te maken gekregen met het coronavirus en daardoor zijn de trekkingen van de lottoballetjes na de 3e keer op een alternatieve manier uitgevoerd. Afgelopen seizoen waren er voor de verkoop van de loten 5 teams actief met 62 leden( JO-12-1, JO-13-1, JO-13-2, JO13-3 en korfbal C1) , vorig seizoen waren dat 6 teams met 72 leden. Ondanks dat er ook dit jaar jeugdleden zijn geweest die geen loten verkocht hebben, is de gemiddelde opbrengst per jeugdlid hoger dan vorig jaar. Met name een van de jongste leden heeft in zijn eentje veruit de meeste loten verkocht.

Teus van Rooij ( JO-12-1 ) heeft het gepresteerd om voor maar liefst € 645,- aan loten te verkopen en dat is voor zover bekend nog niet eerder voorgekomen. Deze kanjer is dan ook degene die de opbrengst van de jeugdlotto, een cheque van maar liefst € 2000,- heeft mogen overhandigen aan het bestuur van Prinses Irene.  Wat mede de verdienste van Teus is, is dat de jongens van JO-12-1  per persoon het hoogst gemiddelde bedrag  hebben opgehaald. Hiervoor heeft  het team een extra beloning  gekregen en is er een envelop met inhoud overhandigd aan Arrold van Krieken, een van de leiders van JO-12-1.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl