Join us start bij het Checkpoint

HEESCH - "Mijn zoon heeft eindelijk weer vrienden, het kijkt elke keer weer uit naar de avonden van Join us", aldus een van de ouders tijdens het lanceringsfeest op vrijdag 2 februari. Op deze bijzondere dag werd Join us een stichting. Een belangrijke stap in onze missie om eenzaamheid onder jongeren terug te dringen. Join us helpt jongeren die zich te vaak alleen voelen met het maken van vrienden. In Nederland voelt 10% van de jongeren zich alleen. Dat zijn dus drie kinderen per klas! Join us brengt hier verandering in. 

Wat is Join us? 
Join us helpt jongeren tussen de 12-18 jaar die zich te vaak alleen voelen. En niet goed weten hoe daar verandering te brengen. Join us helpt deze jongeren preventief door ze te laten groeien in hun sociale zelfredzaamheid. In groepsverband wordt er gewerkt aan het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, verbeteren van sociale vaardigheden, het invullen van vrije tijd en het opbouwen en onderhouden van een eigen passend netwerk. Join us is preventief en voorkomt ernstige gevolgen van eenzaamheid.   

Waar:
Join us start op 22 mei bij het jongerencentrum te Heesch. Een keer in de twee weken komen we bij elkaar voor een gezellige avond. Deze avonden zijn van 18.00 tot 21.00 uur. 

Aanmelden:
Je kunt je aan melden via de site www.join-us.nu.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl