Ook virtueel samen: kerk zijn online

Parochie De Goede Herder wil na de zomer komen met online face to face catechese. Niet een webinar op YouTube waar je alleen kan meekijken en meechatten, maar interactief, met alle deelnemers, face2face en online! Elkaar opzoeken zit ons gelovigen in het DNA en internet biedt hiervoor nieuwe mogelijkheden. Als geloofsgemeenschap hebben we daar de afgelopen twee maanden goede ervaringen mee opgedaan.

Daarom zijn we vanuit onze catechese op zoek naar parochianen in Heesch, Nistelrode en Vorstenbosch die hun ervaringen met het geven van online onderwijs met ons willen delen. Ook doorwinterde videobellers en virtueel vergaderaars zijn welkom. We willen graag met je in gesprek en van jouw ervaringen leren. Ook als parochie zijn wij nooit uitgeleerd of te oud om met onze digitale tijd mee te gaan.

Digitale techniek is iets moois. Wij willen in deze tijd met corona graag meer weten hoe het werkt en wat er allemaal op onderwijsgebied mogelijk is. Ook wij staan voor nieuwe uitdagingen en willen ons aanbod daarop afstemmen en mee uitbreiden. Zoals de scholen nieuwe onderwijsvormen wisten te ontwikkelen, zullen wij op deze digitale wijze ook extra’s gaan toevoegen aan ons catechese aanbod.

Wil je ons daarbij deze zomer helpen met handige tips? Dan komen we graag met je in contact. Stuur een mailtje naar pastoraal werkster Annemie Bergsma: a.bergsma@parochiedgh.nl.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl