‘Opvoeden doe je samen;..toch?’ ( gewijzigde datum )

De Basisscholen De Bolderik, Het Mozaïek en ’t Palet uit Heeswijk-Dinther nodigen alle opvoeders uit voor een gezamenlijke bijeenkomst rondom ‘opvoeden’. De avond wordt gehouden op dinsdag 29 januari. En gastspreker dan is onderwijsspecialist Marcel van Herpen uit Heeswijk-Dinther.

Voor de derde keer organiseren de drie scholen in Heeswijk Dinther deze gezamenlijke avond voor ouders en leerkrachten. Naar aanleiding van het voetbalincident in Almere waarbij grensrechter en ouder Richard Nieuwenhuizen de dood vond, worden op 29 januari ook andere opvoeders uitgenodigd.

De leefwerelden van kinderen spelen zich af binnen & buiten onze scholen. Ze raken elkaar tijdens schooltijd maar ook in de vrije tijd. Daarom willen de scholen trainers van sportclubs, begeleiders van de muziekschool, hobbyclubs, etc. betrekken om gezamenlijk op te trekken bij het opvoeden van onze kinderen.Waar de scholen voor willen gaan is : “It takes a village to raise a child”. Wij zijn immers samen verantwoordelijk om kinderen groot te brengen en op te voeden.

De avond begint om 19.30 uur in de grote zaal van gymnasium Bernrode aan de Zijlstraat in Heeswijk en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Het belooft een inspirerende avond te worden met ruimte voor ontmoeting, een opdracht èn met elkaar in gesprek gaan. Opvoeders mogen dit niet missen!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl