T-SiNG, Just Us en Mi Canto in één Concert

HEESWIJK-DINHTER - Het Meerkorenconcert dat Kamerkoor Mi Canto om de twee jaren organiseert, is een heuse traditie aan het worden. Op 18 mei as. vindt de twaalfde editie plaats van het concert dat eerder werd aangekondigd als 'Muzikaal Vertier' of 'Muzikaal Verblijf.' Ditmaal kiezen we eenvoudigweg voor de term 'Meerkorenconcert.'

De inhoud van het concert is er echter niet minder om. Integendeel. Ditmaal ontvangt Kamerkoor Mi Canto twee zeer gerenommeerde en gewaardeerde koren.

We zijn bijzonder verheugd dat we T-SiNG uit Tilburg kunnen aankondigen. T-SiNG is het beste Barbershopkoor van Nederland! Naast het Nederlands kampioenschap behaalden ze afgelopen jaar een vijfde plaats tijdens de European Barbershop Convention in Bournemouth, Engeland.

Met veel genoegen verwelkomen we daarnaast Vocal Group Just Us uit Veldhoven. Al meer dan dertig jaar brengt Just Us Close Harmony op topniveau. Zij brachten in de afgelopen decennia zes CD’s uit met hun muziek. Experience 3.0 is de titel van hun laatste show.

Dit Meerkorenconcert wil je dus niet missen! Het is zoals altijd een luchtig lenteavondconcert, dus ook de ‘afterglow’ zal de moeite waard zijn, zeker met deze drie koren!

Het concert vindt plaats op zaterdag 18 mei as. om 20.00 in de Aula van Gymnasium Bernrode (ingang via Zijlstraat 1, Heeswijk-Dinther). Entree bedraagt € 5,00. Kaarten kunt u reserveren via de website: www.micanto.nl.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl