Mooie resultaten op regiofinale 3e divisie voor Sine-Cura. 

HEESWIJK-DINTHER - Op zaterdag en zondag 15 en 16 februari mochten Sacha, Siena, Lynn en Nina de regiofinale turnen in Tilburg. Tevens hadden Sacha en Lynn ook nog toestelfinales. 
 
Op zaterdagochtend beten Siena en Sacha het spits af. Siena turnde een goede wedstrijd en behaalde hiermee een nette 18e plaats. Sacha mocht tegelijkertijd haar toestelfinales turnen. Ze had zich geplaatst voor maar liefst 3 toestellen: vloer, sprong en brug. 
In wedstrijd 2 mocht Lynn haar wedstrijd turnen. Lynn begon sterk op brug, op vloer behaalde ze zelfs een 11.85 punt! Lynn werd knap 14e, daarmee staat ze reserve voor de halve finales. Nina mocht in de laatste wedstrijd op zaterdag turnen. Na een blessure heeft Nina een voorzichtige wedstrijd geturnd en behaalde daarmee een verrassende 6e plaats,  waarmee ze zich geplaatst heeft voor de halve finales!
 
Op zondagochtend had Lynn haar toestelfinale op sprong turnen. Ze turnde 2 nette sprongen over de pegasus. Het was helaas net niet genoeg voor een podiumplaats. Sacha mocht in wedstrijd 2 haar regiofinale turnen. Met een hele nette sprong van 13.30 punt behaalde Sacha een knappe 12e plaats! 
 
Gefeliciteerd met de mooie resultaten! 
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl