Toekomst in Gambia

HEESWIJK-DINTHER-LOOSBROEK - Je zult maar in Zambia wonen en geen mogelijkheid hebben om een vak te leren. Dan is hulp natuurlijk welkom. Met het thema van de landelijke Vastenactie ‘Werken aan je toekomst' willen we graag perspectief bieden. We weten hoe belangrijk het is dat kinderen niet alleen naar de basisschool kunnen, maar ook een vervolgopleiding krijgen. Om zo hun kansen op werk met een redelijk inkomen te vergroten.

Met Vastenactie willen we daarvoor zorgen. Dat helpt echt! Sommige mensen in Mbala, Zambia verdienen nu bijvoorbeeld hooguit € 8,30 per maand. Na een opleiding en begeleiding verdienen ze tussen € 20,- en € 50,- per maand. Daarmee kunnen ze voor zichzelf zorgen.

Samen met Vastenactie kunnen in Heeswijk-Dinther-Loosbroek de parochianen van de Parochie Heilige Augustinus er samen voor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen naar school gaan en door kunnen leren!

Voor deze actie zijn de Vastenzakjes huis-aan-huis bezorgd. Wij vragen in collectebus in de kerk of in de brievenbus te stoppen of bij het parochiesecretariaat aan te leveren.

Je kunt ook doneren op rekeningnummer IBAN NL21 INGB 0000 0058 50 t.n.v. Vastenactie, Den Haag.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl