Koninklijke Zomerbloei actie 2020

HEESWIJK-DINTHER De laatste jaren heeft Koninklijke Fanfare St. Willibrord flink aan de weg getimmerd met de Koninklijke Zomerbloeiers. Door de corona ontwikkelingen is dat dit jaar helaas onmogelijk. Maar de fanfare zou de Koninklijke niet zijn, als er niet gezocht is naar een tussenoplossing. En dat is gelukt! De Koninklijke Fanfare gaat in samenwerking met Miranda’s Bloemensalon een unieke Zomerbloei actie organiseren. #SamenSterk!                             

Miranda’s Bloemensalon gaat  zomerbloeiers kopen op de bloemenveiling die daarna verkocht worden als Koninklijke Bloeiers. Bij de bloemenwinkel komen op 16 en 17 mei die zomerbloeiers te koop in een Koninklijke hoek. Op deze manier steun je de fanfare én ben je loyaal aan de lokale middenstand. Welke mooi aansluit bij de nieuw opgezette campagne; Ben Loyaal, Koop Lokaal! Het aanbod op de bloemenveiling bepaalt welke zomerbloeiers te koop zijn dan en tegen welke prijzen. Het grote voordeel is dat alles supervers is.

Het actuele aanbod wordt enkele dagen vooraf kenbaar gemaakt via de facebook pagina van ‘De Koninklijke’. www.facebook.com/fanfareheeswijk 

Koop je zomerbloeiers bij Miranda's Bloemensalon op 16 en 17 mei 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl