70 Jaar dameskorfbalvereniging Altior

HEESWIJK-DINTHER - Hierbij een verslag van Senioren 1 uit De Korfbalbabbel van 2001: Ik schrijf hier namens het gehele team. We hebben nog niets van ons laten horen over de zaalcompetitie en willen jullie er toch graag bij betrekken! Laten we eerst eens beginnen over Diosa en hun leuke kakelende man/vrouw coach. Dan zul je denken ‘kakelende man/vrouw coach’? Ja echt waar, we moesten even goed kijken voor we het geslacht wisten. Maar dat niet alleen, het begon nog te kakelen ook. Toen de wedstrijd. Carmi zou eigenlijk aanvoerdster zijn, maar ze durfde niet goed vanwege de kakelcoach. Zij had al verschillenden keren geel en rood gehad. Carmi gaf deze taak dus graag over aan Marice. Dan volgt Minerva, beide wedstrijden hebben we gewonnen. Maar daar zullen we het verder niet over hebben. Ik wil wel even kwijt dat er een leuke coach bij hun rondloopt, die houden we in het vizier. Je weet immers maar nooit......een jonge(re) coach lijkt ons ook wel een keertje leuk. Dat was afdeling Minerva.

Dan hebben we SVO, daar kunnen we kort over zijn, die hebben we twee keer vet ingemaakt met 16-9 en met 7-15. Uit naar SVO was gezellig, vooral de kantine. Altijd leuk, kletsen met de barmannen. Hierover verder geen details. Dan volgt Flamingo’s, over de uitwestrijd houden we stil en bij de thuiswedstrijd blijven we ook niet lang stilstaan. Wel even melden dat we van aanvoerdster gewisseld zijn, Cindy Vloet houdt het even voor gezien en Manon mag het van haar overnemen. Flamingo’s was dus de eerste wedstrijd met Manon als aanvoerdster, was effe spannend maar het verliep, als je uitslag niet meetelt, zonder problemen.

Nu verder naar Lottum. De thuiswedstrijd verliep goed. Geen spannende momenten en een mooie eindstand. De uitwedstrijd begon anders. Cindy Vloet niet in de basis, maar Loes van Gerwen die dit erg op prijs stelde van haar teamleden Jessica en Kim. Loes heeft goed meegespeeld en gooide er nog eentje op afstand in ook! In de rust stonden we met 3-2 achter, maar dat pikten wij niet. Na 10 minuten in de 2e helft stonden we voor met 3-7. Toen vielen Jessica en Kim nog in, en waren we niet meer te stoppen. Ja oke, na 30 minuten werd er afgefloten en moesten we wel stoppen. De eindstand was 6-13.

Dan volgt de laatste nog tegen De Korfrakkers. De thuiswedstrijd verloren we met 7-10. Het ging erg gelijk op tot 7-7 en toen lieten we het een beetje liggen. Daar gaan we aan doen. De uitwedstrijd is op zondag 11 maart en kan ik dus nog niet vermelden in dit stukje. Ik kan jullie wel vertellen dat het een belangrijke wedstrijd is en we die moeten winnen.

Dit was het. Ik hoop dat jullie genoeg op de hoogte zijn gebracht over de wedstrijden. Als jullie toch nog met vragen zitten kunnen jullie altijd terecht bij Diana Blanken. Zij staat jullie graag te woord. Bedankt voor de aandacht en tot een volgende keer. Groeten van de aanvoerdster en haar speelsters.

P.S. Zondag 11 maart hebben we met 16-7 van De Korfrakkers gewonnen. Joeppie!

Als er lezers zijn die iets hebben meegemaakt omtrent 70 jaar Altior dan zijn die verhalen natuurlijk nog steeds van harte welkom! Je kunt ze mailen naar secretariaat@altior-korfbal.nl.

Blijf veilig en gezond!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl