Roel Lunenburg schiet WHV met 3 treffers langs Tongelre

LOOSBROEK - WHV heeft sinds 18 november eindelijk weer een thuiswedstrijd gewonnen. De Eindhovenaren werden met 3-2 huiswaarts gestuurd.

In een wedstrijd die niet goed was maar wel spannend was het de thuisploeg die de wedstrijd beter begon en via Thijs Lunenburg dichtbij de 1 – 0 was, maar de goede keeper Thijs Beekmans van Tongelre wist de bal uit het doel te houden. Hierna waren het de bezoekers die het heft in handen nam zonder echt tot uitgespeelde kansen te komen. In de 36e minuut was het echter WHV wat de score opende. Een vrije trap werd door Teun van Mil vlug genomen en Roel Lunenburg wist de 1 – 0 te scoren. Net voor rust wist de ploeg van Hakkim Arrabany echter te profiteren van een fout achterin bij WHV 1 – 1 . Rust.
 
Na rust hetzelfde spelbeeld. Een wedstrijd ging leuk op en neer en het was wachten wie er ging scoren. Gelukkig was het Roel Lunenburg die zijn uitstekende wedstrijd bekroonde  met zijn 2e goal. Een voorzet van Tim Buunen schoot Thijs Lunenburg tegen goalie Beekmans en zijn broer was alert en schoot de rebound binnen. De bezoekers waren even van de leg en WHV profiteerde optimaal. In de 69e minuut was het wederom Roel Lunenburg die na een mooie assist van Thijs Lunenburg zijn valse hattrick maakte 3 – 1. WHV dacht dat ze er al waren maar Tongelre toonde veerkracht en scoorde in  de 73e minuut de 3 – 2. De rappe linksbuiten Boubacar Diallo ging ervandoor en legde keurig breed zodat de spits kon binnenwerken. Het laatste kwartier ging het op en neer met kansen aan beide zijden. Gelukkig voor WHV bleef het 3 – 2 en bleven de punten in Loosbroek. Op naar Carnaval.
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl