Kangeroe 1 – Korloo 1

LOOSBROEK - Korloo neemt de punten mee naar Loosbroek na een spannende wedstrijd. Vandaag stond de wedstrijd tegen de Kangeroe op het programma. De vorige wedstrijd werd maar net gewonnen dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. 

Vanaf de eerste minuut stond iedereen op scherp en de wedstrijd werd fanatiek geopend. Dit werd binnen enkele minuten beloond met een mooi afstandschot waardoor Korloo op 0-1 voorsprong kwam. Hier had de Kangeroe meteen een duidelijk antwoord op en de score liep uit naar 3-1 in het voordeel van de Kangeroe. De moed zakte Korloo echter niet in de schoenen en na twee mooie aanvallen was de score weer gelijk. Net voor de rust maakte de Kangeroe nog een doelpunt waardoor Korloo met een kleine achterstand de rust ingingen. 

Na de motiverende woorden van de coaches pakte Korloo de wedstrijd weer op. Besproken is dat de ballen beter geplaatst moesten worden en dat er gezocht moest worden naar de goede kansen. Door dit advies op te volgen liep de score uit tot 4-6 in het voordeel van Korloo. Uiteraard willen we de wedstrijd voor het publiek altijd spannend maken, waardoor het toch nog 5-6 werd. Korloo heeft de laatste minuten rustig uitgespeeld waardoor de punten mee naar Loosbroek zijn genomen.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl