Korloo net niet sterk genoeg tegen T.O.G.

LOOSBROEK - Vandaag was het de laatste wedstrijd van de zaal competitie Korloo speelde de thuiswedstrijd tegen TOG uit Overlangel, de nummer twee op de ranglijst. Korloo staat net hieronder op de derde plaats. Na de winst van vorige week wist Korloo dat er nog een kleine kans was om de tweede plaats te bekleden maar dan moesten er vandaag wel punten gepakt worden. Weliswaar een kleine kans, maar ook dat is nog steeds een kans. Al met al genoeg ingrediënten voor een echte clash.

Korloo begon voortvarend en was in de beginfase heer en meester. Soepel liep de thuisploeg weg naar een voorsprong van 4-1 halverwege de eerste helft. TOG herpakte zich en kon 10 minuten voor de rust de aansluittreffer binnenschieten, 4-3. Het ging nu om en om: Korloo een afstandschot en TOG een doorloopbal. In de voorlaatste minuut kon Korloo met een afstandschot van Sille weer uitlopen naar een voorsprong van 2 punten. Het was jammer maar deze voorsprong kon niet worden vastgehouden, het lukte TOG om de ruststand met een doorloopbal te verkleinen naar 5-4.

De tweede helft was koud begonnen toen TOG met twee afstandschoten de voorsprong pakte in de wedstrijd. Korloo werd verrast doordat TOG de speelwijze had omgegooid en hierdoor meer druk op de puntspeelsters moest gaan geven. Het was Sille die wederom van afstand de gelijkmaker binnen pofte. De clash was geboren. Er werden pittige duels uitgevochten en de ploegen waren aan elkaar gewaagd. TOG had echter nog steeds het voordeel van een puntje voorsprong en Korloo probeerde steeds weer aan te haken. Lang kon TOG niet genieten van de voorsprong. Het was meestal de volgende aanval dat Korloo weer gelijk kwam Halverwege de tweede helft zette Korloo de stand op 9-9. Korloo moest gas geven en de tegenstander nu niet laten glippen. TOG liet haar scherpte weer zien en liep nu uit naar 9-11 en nog geen minuut later was het Korloo die de stand weer gelijk wist te trekken, 11-11. Toch was het TOG, wat met een snel antwoord kwam en een nieuwe voorsprong pakte met nog 2 minuten op de klok, 11-12. TOG wilde de wedstrijd in het slot gooien en de wedstrijd gecontroleerd uitspelen. Door meer ruimte te geven probeerde Korloo om de bal te heroveren. In de slotminuut kon TOG nog weglopen naar een uiteindelijke 11-13 overwinning, waardoor ze de 2e plaats veilig stelde.

Doelpunten door Korloo werden gemaakt door: Fleur van Zoggel 4x, Kim Donkers 2x, Sille van de Wielen 2x, Inge Dortmans 1x, Femke Verhoeven 1x, Maaike van der Burgt 1x

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl