Dierenambulance organiseert spooktocht

BERNHEZE - Op zaterdag 13 oktober organiseert Dierenambulance Brabant Noord-Oost een spooktocht op Bedaf. Het thema ´Circus of Freaks´ moet de bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Kaarten zijn online te bestellen en kosten €5,- in de voorverkoop en €7,50 aan de kassa.

Met de spooktocht hoopt Dierenambulance Brabant Noord-Oost geld in te zamelen zodat zij hun ambulance op de weg kunnen houden. “Wij ontvangen als ambulance nog geen subsidie van de gemeenten, maar rijden wel 24 uur per dag voor alle dieren in nood. Door het zelf organiseren van evenementen zoals deze spooktocht hopen wij geld op te halen zodat we kunnen blijven uitrijden voor dieren die hulp nodig hebben” vertelt Wil van de Pol, coördinator bij Dierenambulance Brabant Noord-Oost.

“Voor deze spooktocht hebben we gekozen voor een circus thema. Kinderen kunnen onder begeleiding van een volwassene de tocht lopen van 19.00 tot 20.30 uur, daarna is het alleen voor 16+.” aldus Kim Naberink, een van de vrijwilligers die helpt om de spooktocht te organiseren. De tocht start bij De Pier op Bedaf, Schansweg 3 in Uden. In een uur tijd lopen bezoekers door het bos en komen zij allerlei circus gasten tegen. 

Kaarten voor 'Circus of Fears' zijn te bestellen via “evenementen@dierenambulancebno.nl” en kosten €5,- in de voorverkoop. Deze loopt tot 9 oktober. Daarna zijn kaarten bij de kassa verkrijgbaar voor €7,50. Alle opbrengst komt ten goede aan Dierenambulance Brabant Noord-Oost.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl