Op een voorspoedig 2019

De eerste week van het nieuwe jaar is al weer voorbij. De lucht van vuurwerk en oliebollen is weer opgetrokken en de gewone dagelijkse dingen keren weer terug. We zullen vast niet de eersten zijn die u dit toewenst maar namens iedereen van Lokaal de beste wensen voor 2019 en maak er een mooi jaar van.

Wat het allemaal gaat zijn? Een beetje kunnen we uitstippelen omdat we daar al mee bezig zijn of het al een keer ter sprake is gekomen. De rest zien we in de loop van het jaar wel als het zich aandient. Voor zover het lokale problematiek en politiek betreft: wij van Lokaal zullen er op de van ons bekende wijze mee omgaan. Voortvarend en met oog voor het lokale belang.

De eerste verandering voor mij dient zich binnenkort aan. In de Algemene Leden vergadering van eind deze maand zal ik de voorzittershamer neerleggen en zal er een nieuwe voorzitter gekozen worden. Ik wil iedereen waarmee ik de afgelopen vijf jaar in deze hoedanigheid heb mogen samenwerken van harte bedanken en wens mijn opvolg(st)er al vast veel succes toe.

John van den Akker, Voorzitter Lokaal

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl