Rabobank schenkt nieuwe duofiets aan Laarstede

NISTELRODE - Een vaste groep enthousiaste vrijwilligers gaat regelmatig met de bewoners van Zorgcentrum Laarstede, Kleinschalig wonen Kloosterhof en Dichterbij Maxend eropuit met de duofiets.

De mogelijkheid om op deze wijze te kunnen genieten van de mooie natuur, het praatje met de vrijwilliger en daarbij op z’n tijd een zonnig terrasje, draagt bij aan kwaliteit van leven voor alle betrokkenen. Door het jarenlange intensieve gebruik is één van beide duofietsen aan vervanging toe. 

Dankzij het prachtige initiatief van het marktteam van Rabobank Oss Bernheze en de inzet van vrijwilligers is het fietsplezier weer voor jaren gewaarborgd! Afgelopen woensdagmiddag werd de nieuwe duofiets onthult. De fiets werd onthuld door Helen Verstegen en Peter Gloudemans van de Rabobank, de heer Jan van Dijk (bewoner Laarstede) en Gerry Smits, de motor van de extra activiteiten bij Laarstede.  

Namens BrabantZorg, Zorgcentrum Laarstede, Kleinschalig wonen Kloosterhof en Dichterbij Maxend een dank je wel voor Rabobank Oss Bernheze!

Heb jij enkele uurtjes over en wil je ook vrijwilliger worden om samen met de bewoners af en toe te gaan fietsen? Meld je dan bij de receptie van Laarstede!

Op de foto vlnr: Gerry Smits, Jan van Dijk, Helen Verstegen, Gerard Janssen (vrijwilliger) en Peter Gloudemans

Klik hier voor meer foto's

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl