VVV informatiepunt Servaes open tijdens zomervakantie

HEESWIJK-DINTHER - Zoals bij velen bekend of nog niet bekend is er in gemeenschapshuis CC Servaes (naast de Dintherse Kerk) een VVV – informatiepunt geopend waar je onder meer VVV-cadeaubonnen , wandelkaartje, fietskaarten en leuke boekjes en andere artikelen kunt kopen. Daarnaast zijn er ook gratis folders beschikbaar van bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen in Heeswijk-Dinther en directe omgeving. 

Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.Op zondag en op feestdagen is het informatiepunt gesloten. 

Tijdens deze openingstijden kun je ook een bezoek brengen aan het Knekelhuis, (ingang tussen de kerk en het gemeenschapshuis), dat onlangs officieel is geopend. In dit nieuwe educatiecentrum van IVN Bernheze vind je een groot informatiebord waarop veel informatie is te vinden over de natuur en het landschap rondom Beekdal de Aa. Ook kun je er met uw telefoon diverse QR codes ophalen met specifieke informatie. 

Loop eens binnen bij het VVV –informatiepunt en/of het Knekelhuis: je zult verrast zijn door wat jouw directe omgeving je te bieden heeft!

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl