Een speciaal kerstcadeau voor de medewerkers!

NISTELRODE – Je medewerkers dit jaar een origineel kerstcadeau geven? En je wilt je aankoop het liefst lokaal houden? Dat kan! Reserveer een avond Wereldwinkel Nistelrode waarop je medewerkers naar hartenlust kunnen shoppen, zoek zelf een passend cadeau uit óf geef een fairtrade-cadeaubon, dan hebben ze altijd het perfecte kerstcadeau. Maak een afspraak bij wereldwinkel en ga op zoek naar een uniek cadeau.

Als ondernemer mijmer je, zo tegen het einde van het jaar, even over de successen van het afgelopen jaar. De tips en tops krijgen weer aandacht. En de tomeloze inzet van medewerkers gedurende het hele jaar zijn opgevallen en wilt ze graag waarderen met een attentie. Wil je hierbij origineel voor de dag komen? Dat kost vaak hoofdbrekens. Echter, het antwoord is heel dichtbij: Wereldwinkel Nistelrode.

Speciaal voor je medewerkers gaan de deuren van het karakteristieke pand aan het Raadhuisplein 1b een avond (of meerdere) open, zodat zij zelf een keuze kunnen maken uit het uitgebreide aanbod duurzame en fairtrade cadeaus; originele en eerlijke cadeaus mét een verhaal! 

Wil jij, als bedrijf, hiervan gebruik maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij leggen je onder het genot van een kopje koffie alle mogelijkheden voor. De vrijwilligers van Wereldwinkel Nistelrode staan graag voor je klaar!  

Social media
Intussen zitten de bestuursleden en de vrijwilligers niet stil. Integendeel, zij zijn enthousiast in de weer om Wereldwinkel Nistelrode levendig en actief te houden! Samen met Bernheze Media werken zij aan nog meer bekendheid en herkenbaarheid. Via Facebook.nl/Wereldwinkelnistelrode en Instagram.com/wereldwinkelnistelrode zijn het uitgebreide assortiment, acties en de verrassende wending in 2020 te volgen. 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl