Sinterklaas en Kerstman delen de planken

NISTELRODE - Heb je de website al gevonden van Wereldwinkel Nistelrode? Want daar vind je de openingstijden en zie je meteen dat je er zelfs nog op 5 december terechtkunt. Ben jij die persoon die altijd op het laatste aan je surprise denkt? Dan heb je dit jaar geluk, want jij koopt niet alleen het leukste cadeau maar ook zorg je meteen voor een betere wereld. Zoek zelf een passend cadeau uit of geef een fairtrade-cadeaubon, dan geef je altijd het perfecte kerstcadeau.

Voor sinterklaas zijn de deuren van het karakteristieke pand nog meerdere dagen open. Kies uit het uitgebreide aanbod duurzame en fairtrade cadeaus; originele en eerlijke cadeaus met een verhaal! De vrijwilligers van Wereldwinkel Nistelrode staan graag voor je klaar!

Social media
Intussen zitten de bestuursleden en de vrijwilligers niet stil. Integendeel, zij zijn enthousiast in de weer om Wereldwinkel Nistelrode levendig en actief te houden! Op Facebook.nl/Wereldwinkelnistelrode en Instagram.com/wereldwinkelnistelrode is het uitgebreide assortiment, acties en de verrassende wending in 2020 te volgen.

Diverse cadeautjes zoals sjaals, tassen, mooie beelden, sieraden, een lekker wijn of voor je vader of broer een heerlijke reep Tony Chocolonely. Ga naar de website en krijg alvast een beeld wat de mogelijkheden zijn: www.wereldwinkelnistelrode.nl.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl