Reparateurs met ervaring in elektro/elektronica gezocht

HEESCH - “Toch zonde hè dat het kapot is en dat ik het zelf niet kan maken. Er mee naar de winkel gaan is ook de moeite niet waard, de reparatiekosten zullen wel hoger zijn dan wat het ding nog waard is!” 

Denk je dat ook wel eens? Kom er dan mee naar Repair Café Heesch, misschien kunnen wij het samen met jou repareren en hoef je niets nieuws aan te schaffen. Iedere eerste woensdag van de maand zijn we aanwezig in de zaal aan de zijkant van de kerk, Kerkstraat 2 in Heesch. Dus ook weer op woensdag 5 februari. 

Van 13.00 tot 16.00 uur zijn vaklieden aanwezig zoals elektriciens, een naaister, fietsenmakers, een computertechnicus, een meubelmaker, een elektronicaman en een sieradenreparateur.  

Koffiezetters, schemerlampjes, radio’s, föhns, fietsen, rollators, speelgoed, een armbandje of kettinkje, servies..... alles wat stuk is, is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. We kunnen je ook helpen met problemen aan jouw mobieltje, pc of laptop, maar ook een broek die te lang is, een zoom die uit een rok is, een los naadje of een kapotte rits kan worden gemaakt. Dit alles tegen een kleine, vrijwillige bijdrage. Onderdelen hebben we niet op voorraad, maar we helpen en adviseren je met de aanschaf daarvan. 

Veel aangeboden spullen zijn elektrische apparaten en daarom zijn we ter uitbreiding van onze groep reparateurs op zoek naar mensen met ervaring in elektro/elektronica. Wil jij je ook één middag per maand heel nuttig maken onder het genot van een lekker bakje koffie of thee en genieten van de contacten en de gezelligheid of heb je hier vragen over, neem dan contact op met Ron Verduin, 0412-454867, 06 46423839 of via repaircafeheesch@gmail.com.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl