Blijf binnen met de Bibliotheek voor thuis

BERNHEZE - Nu we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, heeft de bibliotheek gelukkig een groot aanbod waar je de deur niet voor uit hoeft. Met onze luisterboeken, e-books en digitale prentenboeken hoef je je niet te vervelen. 

Apps van de bibliotheek
Met de app de Luisterbieb luister je als bibliotheeklid naar luisterboeken en podcasts. Maar ook voor niet-leden zijn er ruim 100 luisterboeken gratis beschikbaar. Deze luisterboeken zijn t/m 10 mei gratis voor iedereen te beluisteren met titels voor kinderen én volwassenen.

Als bibliotheeklid leen je e-books bij de onlinebibliotheek.nl. Je leest deze e-books via je tablet of smartphone, maar ook op je e-reader. 

Voor kinderen en jongeren
Natuurlijk is er voor kinderen ook veel aanbod. Voor jonge kinderen zijn er voorleesfilmpjes en digitale prentenboeken van onder andere De Voorleeshoek, Bereslim, Wepboek en SchoolTV.

Heb je pubers thuis? Die kunnen, met hun bibliotheekpas, oefenen voor hun rijbewijs op theorie.nl. 

Peuteruurtje en boekentips
Maar ook via onze social media-kanalen houden we je op de hoogte. Je vindt op onze Facebookpagina en op Instagram elke dag een boekenvlog voor kinderen. We posten regelmatig boekentips van collega’s van boeken die beschikbaar zijn als e-book of luisterboek.

Elke woensdag- en vrijdagochtend plaatsen we een Peuteruurtje. In deze video’s zingen we liedjes, maken een mooi knutselwerkje en spelen spelletjes. Heel leuk voor peuters én kleuters! 

Je vindt ons op social media via @bibliotheekbernheze
Een overzicht van alle diensten vind je ook op onze website: www.bibliotheekbernheze.nl 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl