Gooische Vrouwen Bingo XXL: Alles waar vrouwen van houden in één avond verpakt

HEESWIJK - DINTHER – Alles waar vrouwen van houden in één avond verpakt. Dat is de Gooische Vrouwen Bingo XXL die op zaterdag 24 september van 19.30 uur tot 01.00 uur gehouden wordt in een tot feestzaal getransformeerde loods aan de Morgenstond 41 in Dinther. Voor € 39,95 is er geheid een onvergetelijke avond met onbeperkt hapjes eten, drinken, een XXL bingo met op dames gerichte mooie prijzen, gepresenteerd door het ongeëvenaarde duo Peggy en Freddy, meezingers, een modeshow en als afsluiting een markt waar you can shop till you drop. 

Na een aantal kleinschalige en gelijktijdig zeer succesvolle Gooische Bingo Avonden, vindt Wilfred Deckers, uitbater van Dinthers Eethuis aan de Schoolstraat 15 in Dinther, het tijd worden voor het grote werk. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september organiseert hij daarom voor alle dames van 18 jaar en ouder een Gooische Vrouwen Bingo XXL in een tot feestzaal getransformeerde loods aan de Morgenstond 41 in Dinther. Een groots opgezet en divers avondvullend programma met alles waar de gemiddelde vrouw plezier aan beleeft. Voor € 39,95 worden alle dames van 19.30 uur tot 01.00 uur vermaakt. “We ontvangen iedereen met een glaasje bubbels en bingo kaarten voor vijf spelrondes. De avonden zitten gevarieerd in elkaar en worden op ludieke wijze gepresenteerd door het ongeëvenaarde duo Peggy & Freddy. Een bingo ronde wordt opgevolgd door een modeshow.

Aansluitend zijn er lekkere meezingers met Peggy & Freddy, vervolgens is er weer een bingo ronde en zo verder”, doet Wilfred uit de doeken. Gedurende al het vertier krijgt iedereen allerlei gevarieerde hapjes aangeboden en kan er genoten worden van een biertje, wijntje of frisdrank. Er wordt gespeeld voor aantrekkelijke en geheel op vrouwen gerichte prijzen. Wie echter buiten de boot valt, hoeft daar niet ongelukkig van te worden want: “De prijzen worden beschikbaar gesteld door allerlei bedrijven en zijn, samen met nog een keur van artikelen, na afloop van de bingo om 23.00 uur ook te koop op de markt ter plekke. Shop till you drop”, aldus Wilfred enthousiast. Hij heeft er samen met zijn personeel veel werk mee maar: “We gaan deze uitdaging graag aan want uit ervaring weten we  dat Gooische Vrouwen Bingo XXL een geweldige avond wordt.”

Vrijdag 23 september is uitverkocht.
Voor zaterdag zijn nog kaartjes.
Voor info en tickets: www.gooischevrouwenbingoxxl.nl Vol is vol!

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl