Intense viert 12,5 jarig jubileum met feest

NISTELRODE – ‘Durf de dingen te doen, die je voorheen voor onmogelijk hield’. Vanuit die gedachte schreef Karin Manders zich op 14 maart 2005 in bij de Kamer van Koophandel en maakte haar droom waar: een eigen salon ‘Intense: feel good – look amazing’. Nu, 12,5 jaar later, is haar salon een begrip in de regio. Alle reden voor feest! Daarom viert Karin op donderdag 14 september haar jubileum. Het belooft een inspirerende avond te worden met aandacht voor zowel lichaam als geest. Zorg dat je erbij bent en schrijf je nu in!

“De huid is de weerspiegeling van de ziel. Daarom vind ik werken met de huid het mooiste wat er is”, vertelt Karin vol passie. “Elke huid vertelt een eigen verhaal en is uniek. Samen met onze cliënten bouwen we aan een stralende huid, waarbij we aandacht besteden aan binnenen buitenkant. Zit je goed in je vel, dan straal je dit ook uit.” Intense: feel good - look amazing heeft een bijzonder en compleet aanbod aan behandelingen en producten op het gebied van natuurlijke huidverzorging- en verbetering. Van peelings tot laserbehandelingen en van pedicure tot bindweefselmassage.

Alizonne Therapie
Daarnaast helpt en begeleidt Karin mensen actief met afslanken. Dit doet ze inmiddels al heel wat jaren, waardoor ze weet dat het soms goed is om ook de medische ondersteuning van een arts te kunnen inzetten. Dit heeft ze nu gevonden binnen de ‘Alizonne Therapie’, waarbij een arts gewichtverlies en contourverbetering begeleidt. “Juist voor mensen met bijvoorbeeld lipoedeem, morbide obesitas en diabetici raden wij deze vorm van therapie aan”, voegt Karin toe.

Inspirerende avond met bijzonder programma Deze ondernemende dame heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Daarom viert zij op donderdag 14 september haar jubileumfeest! Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom bij Intense feel good – look amazing op de Kromstraat 3. Het belooft een bijzondere en inspirerende avond te worden met aandacht voor de laatste trends op het gebied van huidverbetering, de kracht van het onderbewustzijn en het nieuwe concept van Look Amazing: de Alizonne Therapie. Speciaal voor deze avond vertelt Dr. Claudia van der Lugt over de toegevoegde waarde van de Alizonne Therapie en laat Corrie van Pinxteren van Veerkracht Counseling & Therapie je de kracht van het onderbewustzijn ervaren. Uiteraard staan de specialisten van Intense voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Meld je aan Nieuwsgierig geworden en wil je er deze avond graag bij zijn?

Meld je dan nu aan via info@salonintense.nl onder vermelding van Jubileumfeest Intense: feel good – look amazing en zet je naam en mailadres in de mail. Alleen tijdens het jubileumfeest geeft Intense een extra korting van 12,5% op al haar producten. En natuurlijk gaat niemand met lege handen naar huis. Enjoy!

Intense feel good – look amazing
Kromstraat 3
5388 ES Nistelrode
06-10433489  
www.salonintense.nl 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl