Bevers Steencentrum Garden Stones & Basics tweede Pinksterdag geopend

NISTELRODE - Onze showtuin is ook dit jaar weer voorzien van de nieuwste trends op het gebied van sierbestrating. We nodigen je van harte uit om op Tweede Pinksterdag  van 11.00 tot 17.00 uur inspiratie op te komen doen; er zijn verschillende acties te bewonderen in onze showroom en showtuin.

In onze showtuin vind je alle soorten, kleuren en maten sierbestrating om zo een eerste indruk op te doen en je te laten adviseren door onze medewerkers. Je vindt er verschillende soorten beton- natuursteen- en keramische bestratingen; deze zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast zijn er gebakken waalformaat klinkers en overige siertegels voor tuin, oprit en terras te zien.

Ook diverse soorten kunstgras en tuinafscheidingen vind je in onze showtuin. Voor het complete resultaat.

Bevers Steencentrum Garden Stones & Basics: Alles voor in en om de tuin 
In onze showtuin en showroom vind je de nieuwste trends op het gebied van tuinen.

Bevers Steencentrum levert maatwerk én geeft het juiste advies. Voor een aantal disciplines binnen het pakket aan producten en diensten maken wij regelmatig gebruik van collega-hoveniers. Zo kunnen we je wensen en behoeften omzetten naar het beste resultaat. We willen je compleet ontzorgen bij de aanleg of renovatie van je tuin. Na aanleg kun je eventueel ook het onderhoud van je tuin door ons laten verzorgen. 

Kom tweede Pinksterdag bij ons langs in onze vernieuwde showtuin, wij informeren je graag over de vele mogelijkheden. Met een ruim assortiment op voorraad is Bevers Steencentrum het juiste adres. Wil je dat wij bij je thuis langs komen? Ook dat is geen probleem. Zo kunnen wij op locatie met je meedenken over de aanpak van je project en je daarbij een passende aanbieding doen. 

Wij zijn dealer van diverse (Nederlands), grootste sierbestrating-fabrikanten en Europa’s grootste baksteen-fabrikant. Tevens importeren wij natuursteen en keramiek vanuit de hele wereld. Aan keuze dus geen gebrek.

Bevers Steencentrum is aangesloten bij de landelijke organisatie Garden Stones & Basics. Door met diverse landelijke sierbestratingsbedrijven groots in te kopen bij diverse fabrieken kunnen wij je concurrerende prijzen bieden.

We zien graag je deze tweede Pinksterdag of maak een afspraak voor een bezoek aan huis. Via internet kunt je ons vinden op www.steencentrum.nl, online bestellingen zijn mogelijk. Je tuin, daar word je blij van.

Bevers Steencentrum Garden Stones & Basics
Canadabaan 10
5388 RT Nistelrode

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl