Kaartverkoop Theater de Pas van start!

HEESCH - Wilt u ook verzekerd zijn van een plaatsje bij uw favoriete voorstelling? Bestel dan snel uw kaartjes via www.de-pas.nl. De kaartverkoop voor de voorstellingen van komend seizoen is al van start gegaan!

Ook onze theaterbrochure ontvangen?
In de programmabrochure vindt u ons afwisselende programma met bekende namen uit de Nederlandse theater- en muziekwereld aangevuld met jong talent. Een programma ook met extra aandacht voor regionale artiesten. U kunt kiezen uit voorstellingen van o.a. Rob Scheepers, Christel de Laat, Paul de Munnik en Tim Akkerman. Maar ook Pepijn Schoneveld, Javier Guzman, Arie & Silvester en Björn van der Doelen treden komend seizoen op in Theater CC de Pas. Hebt u de seizoensbrochure nog niet ontvangen? Loop even bij ons binnen of bel 0412-451634. Mailen kan natuurlijk ook naar info@de-pas.nl. Wij sturen u de brochure graag toe.

Verzekerd van een bijzondere avond uit
Theater de Pas biedt de inwoners van Heesch, Bernheze en ruime omgeving een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod van professionele theatervoorstellingen. Van een avondje ontspannen lachen of luidkeels meezingen met je guilty pleasure tot geraakt worden door mooie woorden of een moment van verwondering en inspiratie. Hoe u onze voorstellingen ook beleeft; door de ruim 200 (gratis!) parkeerplaatsen voor de deur en ons gezellige theatercafé bent u verzekerd van een ontspannen avondje uit.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl