Kom naar Hulliewien als je durft!

NISTELRODE - Bij Hullie in Uden hebben ze dit jaar de herfstvakantie omgedoopt tot Hulliewien herfstvakantie. Tijdens deze vakantie wordt heel Hullie omgetoverd in een magische kindvriendelijke Hulliewien sfeer, met diverse activiteiten voor groot en klein. Een overvol programma met voor ieder wat wils. Op sommige dagen is er een spannende Hulliewien speurtocht door heel Hullie, waar een GRATIS Hullie kinderfeest voor acht kinderen mee te winnen valt.

Op de laatste zondag is er op Hullie podium live muziek te horen. Dit jaar is dit The Pianoman Sander Bekkers. En wat te denken van Hulliewien Schmink & Verkleedpartij. Kinderen worden geschminkt, mogen een Hulliewien pak aantrekken, waarna een fotoshoot plaats gaat vinden. Op deze manier krijg je superleuke foto’s, welke via Facebook gedownload kunnen worden. Op sommige dagen mogen kinderen samen met dansinstructrice Janie van de Ven van JAVD Dance een Hulliewien danswerkwinkel bijwonen en wat ze geleerd hebben mogen ze laten zien op Hullie podium! Spannend!

Kortom Hulliewien Herfstvakantie mag je niet missen! 

Verder heeft Hullie haar menukaart gewijzigd en zijn er heerlijke nieuwe gerechten verkrijgbaar. Dit combinerend met Hullie vernieuwde speciaal bierkaart en Hullie nieuwe wijnen, zorgt ervoor dat ook de volwassenen heerlijk kunnen genieten bij Hullie.

Blijf voor speciale acties Hullie website en Facebook pagina volgen. 

Een ding is zeker: Kom naar Hulliewien Herfstvakantie als je durft……… 

Hullie is dagelijks geopend van vrijdag 12 okt t/m zondag 21 okt van 10.00 tot 19.00 uur en op de zondagen zelfs van 10.00 tot 20.00 uur. 

Hulliewien Programma:

Za 13 oktober: Hulliewien speurtocht

Zo 14 oktober: Hulliewien speurtocht

Ma 15 oktober: Hulliewien danswerkwinkel

Di 16 oktober: Schminken+verkleden+fotoshoot

Wo 17 oktober: Schminken+verkleden+fotoshoot

Do 18 oktober: Schminken+verkleden+fotoshoot

Vr 19 oktober: Schminken+verkleden+fotoshoot

Za 20 oktober: Hulliewien speurtocht

Zo 21 Oktober: Hulliewien Danswerkwinkel en Live Muziek: The Pianoman Sander Dekkers

Hullie Uden
Canadasweg 3-A
5406 TS Uden
0413-257534

info@hullie.nl
www.hullie.nl

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl