Shoeby trendy kleding voor jong en oud

HEESCH - Bianca de Bekker is al van jongs af aan bezig met mode. Na jaren filiaalmanager te zijn geweest bij Shoeby, werd ze 5 jaar geleden eigenaar van haar eigen Shoeby vestiging in Heesch. Samen met vijf enthousiaste stylistes helpt ze klanten hier aan de perfecte outfit. 

"Toen ik begon heb ik een leuk team samengesteld”, vertelt Bianca. “Dat het een goede match is, merk je als klant meteen aan de prettige vibe in de winkel.” 

Trendy en betaalbaar
Bij Shoeby kun je terecht voor dames- en herenkleding van de merken Eksept en Refill. Voor de kids vanaf maat 92 hebben we eigentijdse kleding van ons merk Jilly & Mitch.  

Nicolette en Fred
Bijzonder is de lijn van Nicolette van Dam, deze komt uit als prachtige feestcollectie gemaakt van leuke, luxe stoffen en bedoeld voor zowel moeders als dochters. Ook de collectie van Fred van Leer komt binnenkort weer in onze winkel met een mooie mannencollectie.  

Adviseur op maat
De winkel kenmerkt zich verder door een relaxte, huiselijke sfeer. “Je kunt op je gemak rondsnuffelen in de winkel, maar we geven jou - eventueel op afspraak - ook met plezier een advies op maat en we zorgen ervoor dat jij er op je best uitziet. Het is altijd een uitdaging jou uit je ‘comfort zone’ te halen en te laten zien hoe het anders kan.” 

VIP-avond
Groepen vanaf 10/12 personen kunnen bij Bianca en haar team ook een VIP-avond boeken. “Je hebt dan de winkel helemaal voor jou en je gezelschap alleen en kunt profiteren van 20% korting op de hele collectie. 

Shoeby - Heesch  
't Dorp 57d 
5384 MB Heesch
Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl