Diverse thema avonden bij Eetcafé 't Pumpke

NISTELRODE - Wij willen al onze gasten hartelijk bedanken voor het mooie jaar en wensen jullie allemaal een gelukkig en gezond 2019! Bij 't Pumpke starten we het jaar goed met diverse thema avonden. We hopen je snel weer eens te mogen ontvangen!

Enige tijd geleden zijn we in ’t Pumpke gestart met de Indonesische kookavonden. Daarbij gaven we ons keukendomein in handen van een enthousiaste hobbykok. Een succes, zoals bleek. Daarna waren er meerdere hobbykoks die het leuk vonden om hun gerechten te delen met een groter publiek. Ook dit jaar hebben we enkele ‘spraakmakende’ hobbykoks bereid gevonden om hun talenten te delen met een groot publiek. Het kenmerk van deze avonden? Lekker en bovenal héél gezellig. Zorg dus dat je erbij bent!

* Woensdag 16 januari koken Koen de Lorijn en Mike van der Walle oer-Hollandse gerechten in een nieuw jasje. Zoals o.a. een huisgemaakte bitterbal met hachee. Kom lekker proeven...

* Kom tijdens onze wildavond op dinsdag 5 februari genieten van heerlijk vers geschoten wild van de lokale jachtvereniging. Speciaal voor de échte wildliefhebbers!

* De afgelopen jaren waren de Indonesische kookavonden een groot succes, daarom willen we jullie ook dit jaar weer de kans geven om erbij te zijn. Kom ook genieten van de overheerlijke authentieke Indonesische gerechten bereid door Thecla Amukwaman. Ditmaal op dinsdag 26 en woensdag 27 februari. Reserveer tijdig want vol = vol.

Eetcafé 't Pumke 
Raadhuisplein 7 
5388 GM, Nistelrode
0412-612956

info@eetcafetpumpke.nl
www.eetcafetpumpke.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl