Zomerdagen 2019

NISTELRODE - Onze Zomerdagen zijn ieder jaar opnieuw, wat je noemt, een succesnummer. Het is een super leuke en gezellige week waarin je een kijkje kunt nemen op onze mooie locatie en kennis kunt maken met de mensen en activiteiten van Centrum MAIA. In deze week kun je deel nemen aan diverse workshops, een korte healing ervaren, aansluiten bij de volle maan labyrint wandeling en een Mind-Walk of voor info en een medium consult bij ons binnen wandelen tijdens het 'Open Huis' op woensdagavond.

Tijdens het 'Open Huis' vertellen we je uiteraard graag alles over het aanbod van Centrum MAIA. Om het nog leuker te maken zijn er deze avond maar liefst drie mediums beschikbaar bij wie je een mooie boodschap of inzicht mag ontvangen. Bij Mariska Spelthan en Cindy van Groesen kun je terecht voor een mediumconsult en Astrid van Demen legt graag, voor al jouw vragen, haar Tarotkaarten op tafel. (op afspraak)

Een mooie gelegenheid om op een wel hele laagdrempelige manier te proeven van het aanbod van Centrum MAIA. Vergeet echter niet om je zo snel mogelijk in te schrijven want VOL is VOL!

Info: www.centrummaia.nl
Inschrijfformulier: forms.gle/7qc4yjy4dh5m92gs6

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl