Omdat jij het beste wilt voor je bedrijf, willen wij het beste voor jou

HEESCH - HEESWIJK-DINTHER - Als ondernemer heb je je zaakjes graag goed voor elkaar. Want bij het runnen van een bedrijf, groot of klein, komt nogal wat kijken. Ondernemers kiezen voor hun vak, hun expertise; dat is wat hen drijft. Maar natuurlijk wil je ook de zakelijke kant op orde hebben. Dan is het fijn als je je financiën, belastingen, salarisadministratie en alles wat er nog meer bijkomt, met een gerust hart kunt overlaten aan specialisten in dit vakgebied. Van Soest & Partners is zo’n specialist. Al ruim veertig jaar zijn wij die vertrouwde partner die voor jou en je bedrijf de zakelijke puntjes op de i zet. Een geruststellende gedachte. Doe jij waar jij goed in bent, doen wij de rest.

Personeel
Heb je personeel of overweeg je personeel in dienst te nemen? Dan zijn er nogal wat zaken waar je rekening mee moet houden. Wij bieden ondersteuning bij loonadministraties en loonbelastingen, maar adviseren je ook over zaken als CAO, bedrijfsvereniging, het soort arbeidsovereenkomst dat je gaat afsluiten, arbeidsreglementen, ontslagprocedures, sociale voorzieningen, het aanmelden bij een pensioenfonds, arbodienst en ziekengeldverzekering. En we helpen je bij het opzetten of bijhouden van je personeelsadministratie. De medewerkers van onze speciale loonafdeling blijven continu op de hoogte van alle recente personeelsontwikkelingen; met hun kennis, ervaring en expertise staan zij graag voor je klaar.

Ontzorgen
Ontzorgen, dat is waar wij voor staan. Of het nu gaat om de complete financiële administratie, het samenstellen van de jaarstukken of het opstellen van de fiscale aangifte: wij zorgen dat jij er geen omkijken naar hebt. Bij ons krijg je dat stukje persoonlijke aandacht dat jij en je bedrijf verdienen. Want zoals jij achter jouw bedrijf staat, staan wij achter het onze. We zijn er voor onze klant. Samen met onze partners hebben we alle expertise in huis die nodig is, ook bij ingewikkelde of gecompliceerde vraagstukken. Als specialist, als sparringpartner en coach, maar vooral als accountantskantoor met een breed en compleet aanbod in professionele dienstverlening.

Vragen?
Kom gerust eens bij ons langs of maak een vrijblijvende afspraak. Met een kop koffie erbij bekijken we graag wat we voor je kunnen betekenen. Voel je welkom!

Van Soest & Partners
Cereslaan 4 Heesch
Plein 1969 1a
0412-459000 - info@soestacc.com - www.soestacc.com  

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl