Pijnklachten in uw vakantie? Fysio Steins l Hoogstraat helpt U!

HEESCH - Fysio Steins wenst iedereen een fijne vakantie. Heeft u pijnklachten, weet dan: we zijn de gehele vakantieperiode geopend en staan voor u klaar om al uw lichamelijke klachten te verhelpen zodat u een fijne vakantie heeft. 

Onze praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van Algemene fysiotherapeutische klachten (nek, rug, knie, schouder etc.), Oedeem- en Oncologietherapie, Etalagebenen, Revalidatie na een operatie, aan huisbehandelingen en medische fitness. 

Tot onze nieuwste therapieën behoort pijnverlichting met TENS bij chronische pijn patiënten. Binnen Fysio Steins wordt de TENS verzorgd door Nana, Inge, Marianne & Inge in samenwerking met Schwa-medico. Heeft u al lange tijd chronische pijnklachten en al van alles geprobeerd om van uw klachten af te komen zonder resultaat? Dan is het mogelijk dat TENS uw klachten kan verlichten. Het TENS-apparaat wordt aan u verschreven door de pijnkliniek en door onze praktijk aangemeten. U wordt geïnstrueerd hoe u het apparaat moet gebruiken en na een proefperiode kunt u als u er baat bij heeft er zelf mee aan de slag. 

Douane Verklaring TENS:
Helaas moeten we vertellen dat omwille van de veiligheid en wet-/regelgeving het niet is toegestaan uw TENS-apparaat mee in de cabine van het vliegtuig te nemen. Een douane verklaring kan daar niets aan veranderen. Wel mag het TENS-apparaat in uw koffer (in de ruimbagage) meegenomen worden naar uw vakantiebestemming.

Soms lukt het ook om de pijnklachten te verminderen door gebruik te maken van CureTape®. 

Waarvoor wordt CureTape® gebruikt?
Het Medical Taping Concept kent een erg breed en gevarieerd toepassingsgebied. Met musculaire tapes kan de spieractiviteit worden genormaliseerd, met bindweefseltaping kunnen gewrichten worden gecorrigeerd of gestabiliseerd. Met lymfetapes kan oedeem (lymfevocht toename) worden behandeld. Ook zwellingen/blauwe plekken behoren tot de mogelijkheden en via een segmentale benadering is het mogelijk om interne organen of het onbewuste zenuwstelsel te beïnvloeden. Tapetechnieken kunnen met elkaar gecombineerd worden, wat in de dagelijkse praktijk betekent dat een probleem op meerdere niveaus tegelijk kan worden behandeld.

Een kleine greep uit de mogelijke indicaties: klachten door overbelasting, afwijkingen in de houding, sportblessures b.v. spierscheuring, littekens, menstruatieklachten, groeipijn, hooikoorts, botkneuzingen.

Graag bespreken we dit met u.

Neem gerust contact met ons op: 0412-453608 of info@FysioSteins.nl 

Bezoek onze website www.FysioSteins.nl 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl