Boetiek24 heeft een divers aanbod

HEESCH  - Wat maakt onze winkel nu bijzonder? Overal zijn er winkels, online is het aanbod groot, het 'persoonlijke' verdwijnt. En dat maakt nou nét het verschil!

In onze boetiek verdwaal je niet en is het overzichtelijk, persoonlijk en informeel. We leggen de lat hoog; de prijs/kwaliteit moet goed zijn, de pasvorm is erg belangrijk en het aanbod gevarieerd. De drempel houden we laag; we plaatsen mensen niet in hokjes, we hanteren geen doelgroep en we kopen niet in voor een bepaalde leeftijd. Het maakt niet uit wat je maat of je leeftijd is, de kleding moet bij je passen. Kleding moet je aan zien, stoffen moet je voelen en de minpuntjes van je figuur camoufleren zodat je je zekerder voelt. Dat straal je dan uit. Om je daarbij te mogen helpen, dat blijft het leukst om te doen. Eerlijk adviseren en mensen in hun waarde laten is erg belangrijk. Doordat de modestijlen zo divers zijn zit er voor iedereen wel iets moois bij.

Nieuw binnen zijn de vrolijk gekleurde 'Bali-jurkjes', ideaal voor het warme weer en voor op vakantie. We zitten nu middenin de zomerperiode en het nieuwe modeseizoen dient zich al aan. Zelf gaan we nog vakantie vieren*. Daarom gaan we plaats maken en krijg je de gelegenheid om twee dagen koopjes te scoren bij Boetiek24.

Op vrijdag 12 juli van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag 13 juli van 9.30 tot 17.00 uur worden de restanten aangeboden met wel tot 70% korting en is er volop zomersale!

Alles hangt op maat zodat het overzichtelijk blijft. Kom langs en voel je welkom!

(*Van maandag 29 juli tot en met maandag 12 augustus zijn wij gesloten in verband met vakantie)

Schoonstraat 24
5384 AP Heesch
0412-450440
info@boetiek24.nl
www.boetiek24.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl