Chill voor lekkere chocolade verrassingen

NISTELRODE - In de drukke feestmaand december is het heerlijk om tot rust te komen bij Chill. Voor een lekkere en ontspannen lunch of voor je december-inkopen, om de cadeautjes net iets feestelijker in te pakken. Bij Chill vind je een uitgebreid assortiment. Vraag eens naar de verschillende mogelijkheden; voor je bedrijf, je vriendinnenlunch of je suprise. 

"We hebben van alles, om er een superleuke tijd van te maken", vertelt Angela van Eert, de eigenaresse, "Of je nu op zoek bent naar een cadeautje of een lekkere chocoladeletter. We hebben ze in vele smaken, puur melk of wit, of met praline of gespoten, of zelfs met likeur als: Likeur 43, boswandeling, scrobbeler of baileys. Ook voor een kop koffie, thee of warme chocolade van echte chocolade met slagroom met iets lekkers. Daarnaast is de lunch, thuis, bedrijfslunch of bij Chill, met verse broodjes een aanrader.

Cadeaubon
Laat jij je familie zelf kiezen? Of wil jij je vriendinnen of zussen meenemen voor een high tea met chocoladefondeu? Dan is een cadeaubon natuurlijk helemaal top. "Door een samenwerking met de webshop van www.Two4you.nl staan er nu allerlei cadeautjes in de winkel. Denk eens aan een pakket met bijvoorbeeld een kandelaar of windlichtje samen met een doos bonbons, daar kun je wel mee aankomen. In het Italiaans hoekje, met lekkere canelloni koekjes en nougat. Of de limoncelle of mandiranello waar je ook de lekkerste nagerechten mee kunt maken voor de kerst. Zoveel mogelijkheden in de IJs- en Lunchcorner Chill: "We maken graag jouw pakketje naar wens; met bonbons of andere cadeautjes en lekkernijen."

Weijen 24
5388HN Nistelrode
085-8882579
heerlijkchill@hotmail.com

www.chill-nistelrode.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl