Annemarie van The Travel Club bezoekt Frozen Celebration in Disneyland Paris

HEESWIJK-DINTHER - Ik was één van de gelukkige die op uitnodiging van Disneyland Paris mocht afreizen per Thalys om te genieten van het speciale Frozen Celebration seizoen in Disney.

Als echte Disney fan heb ik de beide themaparken Disneyland Park en Studios al meerdere keren bezocht. Maar nu had ik alle tijd om niet alleen te genieten van alle attracties maar ook van de mooie shows met als absolute hoogtepunt Frozen a Musical Invitation in het theather Animation Celebration. Een prachtige interactieve show met Anna – Elsa en Christoff. Ook kun je met Olaf, mijn favoriet uit Frozen op de foto. Mis het dus niet. Deze show is te zien in het Studios Park.

In het Disneyland Park kun je genieten van an Enchanted Journey met een prachtige nieuwe praalwagen. Veel zang en dans en interactie met het publiek. Maar ook bij de Illuminations show, een waar spektaktel met lasers, watereffecten en vuurwerk, is een grote rol weggelegd voor de figuren uit Frozen 2. Dit seizoen loopt nog tot 03 mei

Maar uiteraard is er nog veel meer te beleven, zoals de vele attracties en shows voor jong en oud. En ook als het regenachtig weer is zoals tijdens ons weekend is er genoeg te doen.

Ook naar Disneyland Parijs tijdens het Frozen Seizoen of 1 van de andere seizoenen neem dan contact met mij op voor de meest actuele aanbiedingen. Ook voor al uw andere reiswensen kunt u bij mij terecht.

Groet Annemarie

The Travel Club Annemarie van Erp
De Schans 35
5473 PH Heeswijk-Dinther
0413-296425

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl