Thuis genieten begint bij BBQenzo.nl

NISTELRODE - Jeetje... dat was weer even schrikken na de persconferentie van dinsdagavond. In de loop van de dag hoorde we natuurlijk al de beperkende maatregelen voor de horeca. Helaas werden deze in de avond ook bevestigd. Maar niet getreurd, want gelukkig kunnen we het thuis ook gezellig maken, met BBQenzo.nl bijvoorbeeld!

Bestel een geheel verzorgde gourmetschotel of pizzarette en geniet thuis, samen met het gezin of een klein gezelschap. Wij leveren alles compleet, inclusief pizzarette of gourmetstel en alle verse ingrediënten. Ook de vieze vaat nemen we weer mee. Ideaal! 

Bestel een gourmetschotel bij BBQenzo.nl en je kunt onbezorgd genieten. Deze wordt gratis thuisbezorgd wanneer je voor minimaal 4 personen een bestelling plaatst. De gourmetschotels zijn inclusief servies, bestek en gourmetstel. Benieuwd naar onze veelzijdige gourmetschotels? Klik op onderstaande button.Pizzarette is een unieke combinatie tussen een oer-Hollandse traditie en de Italiaanse keuken. De pizza’s die in de pizzarette worden bereid, hebben een specifieke smaak omdat ze op een originele pizzasteen worden gebakken. Wij leveren alles wat je nodig hebt om te pizzaretten. De pizzarette zelf, standaard ingrediënten, diverse kazen, vlees, vis en groenten. Benieuwd naar de verschillende pakketten? Klik op onderstaande button.

 

Genieten begint bij BBQenzo.nl

✔ Al vanaf € 55,- gratis thuisbezorgd
✔ Compleet is ook echt compleet
✔ Wij regelen alles, zelfs de afwas!
✔ Vóór 12.00 uur besteld, morgen in huis

www.bbqenzo.nl 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl