Boerenbruiloft met jeugdig koppel

KRULLENDONK - Het Krullendonkse Boerenbruidspaar zal in het in jubileumjaar van het Hisse carnaval gevormd worden door een jeugdig koppel. Op maandag 4 maart worden namelijk Janne van Erik van Mies van Laurens de Krèij en Vince van Hans van Jannie van Jan d’n nèjen Bèkker in “d’n onecht” verbonden.

In het dagelijks leven beter bekend als Janne Gloudemans en Vince Minten. 

Het beste antwoord op de vraag “Waar kennen jullie elkaar van?” is voor Janne en Vince waarschijnlijk “Waar niet van?!” Ze komen elkaar namelijk tegen bij HVCH, in ’t Tunneke en hebben beiden op het Hooghuis gezeten, hoewel Janne in Oss en Vince in Heesch. Ze zijn allebei bovendien behoorlijk enthousiaste carnavalsvierders. 

De muziek in de zaal van ’t Tunneke op carnavalsmaandag wordt verzorgd door Pal en Hanz, een beproefd recept voor een stukje onvervalste gezelligheid. Janne en Vince nodigen iedereen dan ook uit om hun feestje mee te komen vieren! Het “huwelijk” wordt voltrokken door pastoor Marco Nelissen en zal aanvangen om 14:30 uur, de toegang is gratis. 

Al enkele jaren ondersteunt de Boerenbruiloft samen met het Boerenbruidspaar een lokaal goed doel. Velen weten inmiddels dat de veiling die ten behoeve hiervan wordt georganiseerd, een beleving op zichzelf is.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl