Jeugdgroep Weversrijk

NISTELRODE - Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar de onthulling van het nieuwe jeugdpaar en de presentatie van de nieuwe jeugdraad bij jongerencentrum Bobz.

Op vrijdag 8 november zal dan ook het nieuwe jeugdpaar onthuld worden tijdens de reguliere Bobz avond. Natuurlijk zal er geprobeerd worden om hier een speciale avond van te maken. Omdat ook de jeugdraad daar gepresenteerd zal worden zal behalve groep 7 en 8 ook groep 6 welkom zijn. Volwassenen zijn tijdens zo’n Bobz avond natuurlijk niet welkom. Om familie en bekenden toch de gelegenheid te geven om het jeugdpaar te feliciteren zal er zondag 10 november tijdens de receptie van de grote Prins (onthulling op 2 november) die mogelijkheid gegeven worden.

De inschrijving voor Jeugdprins(es) van het Weversrijk is twee weken geleden gestart. De briefjes zijn uitgedeeld in de groepen 6 (jeugdraad) en groepen 7/8 (jeugdprins(es) en/of jeugdraad) waarmee je jezelf aan kan melden om Carnaval 2019-2020 op een leuke, net iets andere manier te beleven. Je hebt nog tot uiterlijk zondag 15 september de gelegenheid om je aan te melden. Dit geldt ook voor kinderen die buiten Nistelrode naar school gaan. Ken je iemand die dat wil, geef het dan door.

Stuur je aanmelding naar jeugd@de-wevers.com. Onder alle inzendingen wordt er dan een Prins of Prinses gekozen die een fantastisch jaar gaat beleven. De overige aanmeldingen kunnen weer deelnemen in onze jeugdraad. Maar de 11 beschikbare plekken zijn bijna gevuld, dus wacht niet te lang!

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl