Beste Wevers & Weverinnekes,

WEVERSRIJK - Op 2 november zal zaal ’t Tramstation weer omgedoopt worden tot Residentie van Carnavalsstichting (CS) De Wevers. Na de jaarvergadering is de GeheimRaad samengesteld, en door subliem werk was in juli de belangrijkste klus geklaard: de nieuwe Prins was geselecteerd. De bijeenkomsten organiseren moest in het diepste geheim en op de vreemdste locaties plaatsvinden om de rest van het Weversrijk hier geen reuk van te laten krijgen.

Wie zal de 53e Baron van ’t Kentje tot Geenend, zich uitstrekkende van Donsel tot Meijnsel, van de Loo tot de Rekt worden? 

Voor wie de overduidelijke hints niet meer scherp op het netvlies heeft staan komen ze hier nog één keer:

  1. Dèweekoknie;
  2. Op d’n deze is de Pastoor sjaloers!
  3. Een klein duzend weken trouw;
  4. Twee keer zeven is gin vijftien;
  5. Ze weten van gin ophouwe; en
  6. Hij is ’t stralend middelpunt.

Komende zaterdag nemen we eerst afscheid van de huidige heersers: Prins Rini II & Adjudant André, waarmee aan ‘hun’ jaar alweer een einde komt. 

De nieuwe Prins en Adjudant wachten intussen ongeduldig tot het moment daar is, ze kunnen niet wachten! Rond de klok van 22:00 uur zullen de namen van de nieuwe heersers bekend zijn. Tijdens één van de voorbereidingsavonden is met een grap gezegd dat het voor de nieuwe Prins maar tikken is om aan ‘t Weversrijk leiding te geven, en waar nodig kan zijn persoonlijk Adjudant hem nog bijsturen. 

Het 11-11-bal start om 19:30 uur met het afvoeren van Prins Rini II, zijn Adjudant André en ook Jeugdprins Jesse en zijn Adjudant Rick zullen dan afgevoerd worden. De onthulling van de nieuwe Prins en Adjudant zal rond de klok van 21:45 uur starten. Zorg dat je erbij bent, de onthullingsgroep staat al te popelen! 

De nieuwe Jeugdprins en -adjudant én de nieuwe JeugdRaad van Elf worden op de Bobz-avond op vrijdag 8 november onthuld. Deze avond is vanzelfsprekend uitsluitend voor de jeugd! 

Gelegenheid om de nieuwe Prinsen (jeugd en groot) te feliciteren is er voor iedereen op zondag 10 november. Vanaf 12:30 uur staan zij met hun voltallige gevolg klaar om alle felicitaties in ontvangst te nemen. 

Wevers & Weverinnekes graag zie ik jullie allemaal tijdens het 11-11-bal in onze Residentie ‘t Tramstation op zaterdagavond 2 november en bij de receptie op zondagmiddag 10 november. 

Met carnavaleske groet, 

Henk van Grunsven
Voorzitter CS De Wevers

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl