Inschrijving Carnavalsoptocht

NISTELRODE - Het nieuwjaarsfeest is voorbij en het volgende feestje staat alweer voor de deur: Carnaval! Traditiegetrouw organiseert Carnavalsstichting De Wevers weer de Carnavalsoptocht op Carnavalszondag, dit jaar op zondag 23 februari.

Een optocht maken, dat kunnen de leden van CS De Wevers natuurlijk niet alleen: ze hebben jullie hulp nodig om van de optocht van Prins Frits d’n Urste, z’n Adjudant Joris en van Jeugdprins Sieb en Jeugdadjudant Ruben weer een daverend succes te maken. Dus heb je een leuk idee waarmee je – alleen of als groep – mee kunt doen, wacht dan niet te lang en meld je aan! We hebben dit jaar de volgende categorieën: jeugd, individuelen, loopgroepen en wagens.

Meld je groep aan op de site van CS De Wevers: www.de-wevers.com. Ga naar activiteiten->optocht. Daar vind je alle informatie over de indeling van de categorieën en de jurering en kun je jezelf aanmelden.

Nieuw dit jaar is de versiering langs de route 
Alle bewoners langs de route krijgen in de week voor de optocht een vlaggenlijn in de brievenbus. De route is als volgt: start - zoals ieder jaar om 14.00 uur op de kruising Dijkstraat / Kievitsweg / Heescheweg. Dan gaat de optocht over Weijen, het Laar, Pastoor J. Groenenstraat en de Kromstraat en eindigt bij onze residentie Station Carnaval: de tent bij ’t Tramstation. Wij zouden het leuk vinden als iedereen langs de route de voortuin met de vlaggenlijn versiert!

De Optocht door ‘t Weversrijk: meedoen is nóg leuker dan kijken!

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl