Jeugd carnaval in de Snevelbokkenstal

HEESWIJK-DINTHER - Ook dit jaar is het voor jong en oud één groot feest tijdens carnaval in sporthal de Zaert in Heeswijk-Dinther die voor deze gelegenheid omgetoverd is tot de feestelijk versierde ‘Snevelbokkenstal’ het carnavaleske centrum van HDL. Gedurende vijf dagen zijn er elke dag activiteiten, voor elk wat wils. Het feestgedruis begint op vrijdagavond met ‘D’n Dolle Vrijdag’ met o.a. de onthulling van onze jeugdraad en hierna optredens van de jeugd uit Heeswijk-Dinther. De middagen zijn speciaal voor de gezinnen. Op zaterdagmiddag wederom de Kidz-DJ en de zondagmiddag die gevuld gaat worden met live muziek van coverband ‘de Trainband’. Verder zijn er elke middag volop activiteiten voor de jongste jeugd zoals een draaimolen, ballonnenclown, goochelaar, spelletjes etc. Voor de kinderen van groep 5,6,7 en 8 van de basisschool is er op maandag- en dinsdagavond van 18:00uur tot 20.00 uur het inmiddels bekende ‘Boven Bouw Bal’: een spetterende discoshow om met leeftijdsgenoten (en natuurlijk zonder je ouders) helemaal uit je dak te gaan. Op dinsdagavond komt de Kidz-Dj zelfs nog een keer terug om, speciaal voor jullie, een knetterende show neer te zetten.

Voor de middelbare schooljeugd t/m 16 jaar zijn er de ‘Party Nights’, waarbij de ‘Snevelbokkenstal’ omgetoverd wordt tot de grootste en vetste discotheek van Brabant. Met een spectaculaire licht, en lasershow die zijn weerga niet kent. De Party Nights in sporthal de Zaert staan al jaren bekend als een onvergetelijke carnavalservaring met de beste muziek gedraaid door onze eigen DJ’s. Dit jaar ook enkele gast DJ’s zoals Miss Faith (zondagavond) en Kosi (maandagavond). Op het afgesloten buitenterrein staan o.a. een mobiele snackbar zodat je wat dat betreft ook niets tekort komt.

Bijna alle activiteiten zijn vrij toegankelijk, kaartverkoop voor de Party Night discoavonden is alleen online via www.jeugcarnavalhdl.nl waar ook het complete programma te vinden is.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl