De Vrienden van De Koninklijke live…

HEESWIJK-DINTHER - Carnavalsmaandag 24 februari organiseren Paul van Lokven en De Toren, in samenwerking met Koninklijke Fanfare Sint Willibrord, de 4e editie van dit unieke festival. Vanaf 14.00 uur treden muzikale vrienden van Fanfare St. Willibrord op in De Toren. Lokale bands met roots in de Koninklijke Fanfare laten je swingen. Slagwerkers van nationaal niveau verleiden je tot het ritmisch meebewegen. Mee swingen en meezingen doe je zonder nadenken.

Dit jaar zijn de live bands Friday night at Johns, Fatboys nie slim, Project 1.51 en de Vrienden Van Band te gast. Je loopt het risico dat je later op de dag nog lang niet verzadigd bent en dat je nog meer muziek wilt horen en ervaren. Geen paniek. Later op de avond gaat de band Hard to get los en zorgt voor nog meer muzikaal genot. 

Schrijf de datum in je agenda en in je mobiel. Maandag 24 februari, De Toren Heeswijk Dinther, vanaf 14.00 uur en gratis entree. Het eetcafé is ook tijdens ‘De Vrienden van’ gewoon geopend voor de liefhebber. 

De smaak te pakken? Ook al geen probleem. Carnaval gaat door en ook op dinsdag zorgen Paul van Loken en De Toren weer voor muzikaal topcarnaval met het Snertbal.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl