Prinsenlunch op het Fioretti College

VEGHEL - In aanloop naar het Carnavalsfeest organiseerde het Fioretti College uit Veghel samen met prins Robert d’n twidde van Kuussegat op woensdag 19 februari een lunch voor de Carnavalsprinsen uit Meierijstad en hun gevolg. 

Het restaurant van de afdeling Horeca, Bakkerij en Recreatie van het Fioretti College is drie dagen in de week open voor de lunch. Gasten uit Veghel en omgeving maken daar met regelmaat dan ook dankbaar gebruik van. Voor de leerlingen van het Fioretti College is het natuurlijk bijzonder fijn dat ze het koken en serveren in een levensechte setting kunnen oefenen.

Snert en stampot 
Op woensdag 19 februari konden de leerlingen flink aan de bak. Het restaurant was op die dag gereserveerd voor alle Carnavalsprinsen uit Meierijstad met hun gevolg. Na een welkomstwoordje door directeur Clemens Geenen en prins Robert d’n Twidde konden de gasten gebruik maken van een mooi Brabants buffet. Op het menu stond onder andere een heerlijk kopje snert en een boeket aan kleine stamppotjes. Prins Robert gaf in zijn welkomstwoord aan dat de Fioretti-lunch inmiddels de traditionele aftrap is van het Carnavalsfeest in Meierijstad. Alle prinsen uit Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode en de kerkdorpen waren dan ook vertegenwoordigd en voor deze speciale gelegenheid zelfs aangevuld met de prins van de Piereslikkers uit Vorstenbosch.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl