Lamme Frans en Tina Turner bij de 2e Mini-Maxi PleejBekSjow

WEVERSRIJK – Onder luid applaus hoorden Daantje en Iza van de jury dat zij de beste playbackact hadden in de categorie Mini’s. Het podium trilde van de sprongen op Kabouja door Mara en Daantje. De zaal zong luidkeels mee met nummers van Queen. Het was een middag met veel spektakel in de Mini-Maxi PleejBekSjow georganiseerd door cv Afslag 15.

Zaterdagmiddag 22 februari vond voor de 2e keer de doe-maar-na-show plaats in de tent naast Café het Tramstation. Het publiek was uitgelopen om totaal 14 acts op te zien treden. De artiesten kregen feedback van een vakkundige jury bestaande uit de kritische Zeurnie Klaagman, Berry Drankona en de altijd vrolijke Clowntje het Reuzekind. In vlotte interviews vertelden de kandidaten over zichzelf en hun idolen. Een grote variatie aan artiesten volgenden elkaar op. Onder andere Gers Pardoel, Café The Block, Bibi en Suzanne en Freek stalen de show op het podium.

Van de 7 acts bij de Mini’s was Stiekem Snoepen van Kinderen voor Kinderen de grote winnaar. Alle andere kinderen hadden de 2e plek verdiend. Bij de Mini-Maxi’s kregen Saar en Desiree met hun ‘Als Het Avond Is” de grootste bewondering van de jury. Na een Supriseact van Turner en Bowie hoorden de mannen van carnavalsclub Tzizat als QueenNIE dat zij de Maxi-prijs wonnen. De Publieksprijs werd uitgereikt aan de Disneyact. Cv Afslag 15 kijkt al weer uit naar de acts voor volgend jaar.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl