Cor van Lent winnaar ‘Jan Rijkers’ wisseltrofee.

BERNHEZE- KBO Heesch organiseerde het biljarttoernooi om de ‘Jan Rijkers’ wisseltrofee. Afgelopen week op 7 en 8 januari 2016 werd er in CC de Pas gebiljart.Er waren hiervoor 6 biljarters geselecteerd en we hebben twee dagen van hun spel kunnen genieten.

Op donderdag 7 januari was de zaal behoorlijk bezet met toeschouwers dankzij de mooi affiches van Toon van Schijndel. De spelers komen uit Geffen, Nistelrode, Uden, Dinther, Vorstenbosch en Heesch. Er wordt op 3 tafels gespeeld. Om 13.00 uur wordt gestart met de eerste ronde. Antoon van Schijndel, Cor van Lent en Jan van Herpen zijn de winnaars en kunnen de felicitaties in ontvangst nemen.


De tweede ronde wordt gewonnen door Jan van Kessel, Jan van Herpen en Theo van Lent. Weer felicitaties en blijde gezichten. Als na de derde ronde Jan van Herpen en Jan van Kessel de winnaars zijn gaat alle aandacht naar de laatste tafel waar uiteindelijk Theo van Lent als winnaar uit de bus komt.


Op vrijdag 8 januari wordt de dag wederom geopend door voorzitter Kees van Wanrooij. Vandaag zijn er slechts twee rondes. Na de eerste ronde zijn Jan van Herpen, Nico van de Ven en Jan van Herpen de gelukkigen. Voordat de laatste ronde begint wordt de familie Rijkers welkom geheten. Zij zullen de trofee overhandigen aan de winnaar. De derde ronde wordt gewonnen door Jan van Kessel, Nico van de Ven en Cor van Lent.


De winnaar van het toernooi wordt Cor van Lent die prachtig spel heeft laten zien en hij krijgt zeer verdiend de ‘Jan Rijkers’ wisseltrofee overhandigd door mevrouw Rijkers met de uitnodiging aan iedereen om het volgende jaar naar Dinther te komen en daar, in de woonplaats van Jan Rijkers, mee te doen aan het volgende toernooi.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl