KBO Heesch bezoekt Museum Hermitage

HEESCH - KBO Heesch is geselecteerd door MUSEUM PLUS BUS om op 25 oktober met minimaal 30 personen en maximaal 45 personen inclusief begeleiding naar het museum De Hermitage in Amsterdam te gaan. In dit museum worden steeds wisselende tentoonstellingen gehouden, die in nauw contact met De Hermitage in Sint Petrusburg in Rusland werden samengesteld.

Deze uitnodiging is VOORAL bedoeld voor mensen vanaf 70 jaar en ouder, die vanwege gezondheid, conditie of beperking niet op normale wijze een museum kunnen bezoeken. Mogelijk zijn er ook mensen van 65 jaar en ouder die aan deze criteria voldoen. Zij mogen zich ook opgeven, die vanaf 70 jaar hebben echter voorrang en VOL is VOL.

De bus met lift is geschikt voor 2 rolstoelers die boven in de bus geplaatst kunnen worden. Onder in de bus is plaats voor rollators. Scootmobielen kunnen helaas NIET mee. De rolstoelers dienen zelf voor begeleiding te zorgen. Ook anderen die begeleiding nodig hebben, dienen daar zelf voor te zorgen. Wij worden op de Misse bij CC de Pas opgehaald rond 09.00 uur en zijn om 18.00 uur weer terug. De reis is GEHEEL gratis, de lunch dient u zelf te betalen (kosten € 12,50). In het museum mogen GEEN meegebrachte etenswaren worden genuttigd. U mag in de bus natuurlijk wel uw boterhammen opeten.

Informatie bij Rinie Leemhuis tel. 0412-454486 of r.leemhuis@hetnet.nl.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl