Mededelingen KBO Nistelrode november

NISTELRODE -  Hou je van zingen dan is er niets mooier om dat samen met anderen te doen. Zo ontmoet je anderen met dezelfde passie voor muziek. Ons seniorenkoor kan goed versterking gebruiken. Het koor zingt regelmatig tijdens kerkdiensten en uitvaarten in onze parochiekerk. Repetitie elke dinsdag van 14 tot 15 uur in Nesterlé onder leiding van Marij Wingens. Na afloop drinken we gezellig samen een kopje koffie. Je bent welkom om mee te komen zingen.  Of loop  gewoon een keertje binnen tijdens een repetitiemiddag.

Informatie en aanmelden bij Jet van der Heijden, tel. 0412-611557.

Mutaties ledenbestand
We betreuren het overlijden van Cea van Uden-van den Oever (67 jaar).
Als nieuw lid begroeten we Netty Smits-van Uden, Hans en Christien Pennings, Matthieu en Petra van Uden. Ook lid worden? Tel. 0412-403639 (Wim Timmers) of kbo.nistelrode@home.nl.

KBO Nistelrode ontvangt € 1.170,00 uit de Rabobank Clubkas Campagne
Op 3 november vond de finale plaats van de jaarlijkse Clubkas Campagne van de Rabobank. Dit jaar hebben we samen met Heemkundekring Nistelvorst onze projecten gepromoot bij de leden. Elke stem bleek 5 euro waard. KBO Nistelrode kreeg 234 stemmen, goed voor € 1.170,00. HKK Nistelvorst ontvangt € 695,00. Iedereen bedankt voor het stemmen op onze verenigingen.

Geslaagde informatiemiddag ONS welzijn op 26 oktober
Met een uitgebreide presentatie gaf Carlien de Witte inzicht in de organisatie van ONS welzijn, zoals die er sinds de fusie per 1-1-2016 uitziet. Geruststellend is, dat alle diensten, die voorheen door de RIGOM werden verzorgd, zijn gehandhaafd. Denk daarbij aan de maaltijdservice, de klussendienst, de personenalarmering of de SAMEN-UITbus. De vrijwilligers van Graag Gedaan bieden o.a. hulp bij boodschappen, vervoer naar het ziekenhuis of gewoon een bezoekje bij u thuis.

Nieuw is, dat de medewerkers van ONS welzijn per gemeente samenwerken in een Sociaal Team. Diverse professionele disciplines nemen hieraan deel, zoals sociaal cultureel werk, maatschappelijk werk, ouderenadvies en leven met een beperking. Ook een wijkverpleegkundige en een WMO-consulent maken deel uit van het team.

Heb je een vraag of een probleem waar je niet uitkomt? Het Sociaal Team Bernheze zoekt samen met jou naar een oplossing. Je kunt bij ONS welzijn terecht met vragen of problemen op het gebied van zorg, welzijn, wonen of financiën, maar ook met plannen om iets te leren, iets voor een ander te doen of de leefbaarheid in de buurt te vergroten. U krijgt contact met ONS welzijn via één centraal telefoonnummer 088-3742525. Meer informatie op www.ons-welzijn.nl.

Nieuws van CC Nesterlé
-     Zaterdag 19 november, aanvang 21.00 uur: Terug naar de Sixties met Mustang 66. Gezellige muziek- en dansavond. Voor deze gelegenheid tovert Nesterlé haar zaal om in een sfeervolle danszaal en is de tribune niet uitgetrokken. Kaartjes à € 10,00 te koop via www.nesterle.nl.

-     Vrijdag 9 december, aanvang 20.15 uur: De man in bonus – Martijn Hillenius. Cabaretvoorstelling. Kaartjes à € 12,50 te koop via www.nesterle.nl.

-     Donderdag 24 november om 20.15 uur filmavond. Entree € 5,00. Elke laatste donderdag van de maand vertoont Nesterlé een film in haar theaterzaal. Wilt u tijdig achtergrondinformatie over de eerstvolgende film ontvangen, meld u aan voor een nieuwsbrief via beheerder@nesterle.nl. 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl